Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Ljetni aikido kamp u Savudriji 2016. za djecu i odrasle

U suradnji s KOKORO sportskom udrugom nudimo ljetni aikido kamp za djecu  i odrasle u kampu Veli Jože u Savudriji. Smještaj je osiguran u drvenim višekrevetnim kućicama, a sanitarije su zajedničke prema standardima kamping turizma.
 
Termini boravka:
  • 24.6.do 30.6.2016. - za djecu i mlade
  • 1.7. do 7.7.2016. -  za odrasle
AIKIDO ZA DJECU
Aikido je japanska vještina koja potiče dijete nenasilnom umijeću rješavanja sukoba u svakodnevnom životu. Uči disciplini, poštovanju prema drugima, mirnoći i koncentraciji u izvršavanju svakodnevnih zadataka, jednostavnosti i kreativnosti.

Treningom se pravilno raspoređuje mišićna masa što je bitno za rast djeteta.

Aikido je vještina u kojoj nema selekcije djece ni natjecanja, nema pobjednika ni poraženih, a aikido trening ne sadrži ozljeđivanje djeteta u bilo kojem smislu.
 
AIKIDO ZA ODRASLE
Aikido uči ne-sukobljavanju jer se temelji na primjeni tradicijskih aikido umijeća koja imaju moć preusmjeriti i uskladiti osobu s agresivnom silom koristeći ne-napadačka i nenasilna sredstva. Djeluje na način da se osoba uskladi s napadom neutralizirajući agresivnu silu s ciljem da se nitko ne ozljedi, pa niti napadač.

S obzirom da je aikido usredotočen na razvoj sklada uma i tijela, koje posljedično vodi skladu osobnog života i života drugih, ono obogaćuje naše umne i tjelesne potencijale.
Zbog univerzalne prirode Aikida, nema limita pri vježbanju, uključujući dob, spol, tjelesne poteškoće i životnu profesiju.
 
Za  sve dodatne informacije molimo  da se obratite na mail: vedraikido@gmail.com
 aikido djeca 2.jpg
Aikido djeca 3.jpg
aikido djeca 4.jpg
Aikido-djeca.jpg
odrasli.jpg
karta Savudrija.jpg
1.jpg
2.JPG
DSC_6107.JPG
DSC_6141.JPG