Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Nazor dobio UHPA certifikat za područje specijalizacije ŠKOLSKA PUTOVANJA

 
 Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) predstavila je online izdanje brošure: UHPA organizatori školskih putovanja. Online izdanje sadrži popis agencija članica UHPA-e koje nastoje visokom razinom kvalitete ispuniti očekivanja osnovnih i srednjih škola te njihovih učenika i roditelja prilikom realizacije  jednodnevnih i višednevnih izvanučioničkih nastavnih aktivnosti. 
 
 ''UHPA je aktivno sudjelovala u izmjeni trenutno važećeg Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN, br. 87/14. i 81/15), na način da isti, uz poštivanje i zadovoljavanje uvjeta obrazovnih institucija, bude u skladu s tržišnim trendovima. Kao što je to         činila i do sada, UHPA će i dalje nastaviti dijalog s resornim ministarstvima kako bi zajedničkim radom te konkretnim i argumentiranim prijedlozima doprinijeli da ovaj Pravilnik, ali i ostala zakonska regulativa budu što kvalitetniji i osiguraju najbolju uslugu krajnjem korisniku. Vjerujemo kako ćemo dobrom   suradnjom s institucijama vezanim za obrazovanje unaprijediti provedbu školskih putovanja i izleta na području Republike Hrvatske.'' istaknuo je predsjednik UHPA-e Tomslav Fain.

 Popis organizatora školskih putovanja među kojima je i Zagrebački holding d.o.o. - POdružnica Vladimir Nazor poslan je svim osnovnim i srednjim školama u RH, a UHPA ih s punim povjerenjem preporučuje kao partnere u realizaciji svih oblika školskih putovanja.