Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Putnička agencija

            Putnička agencija u centru grada, Petrinjska 73, nova lokacija nadohvat ruke, kompletno Vama na usluzi, brzi u odgovorima, i od sada puno više nudimo, sve kako bi postali Vaš provjereni partner za sve vrste odmora i putovanja. 

ŠTO RADIMO?
         Cijela priča Nazorovih putovanja i programa naravno ostaje ista, iako mi u svom obliku stižemo kao njen epilog. Djeca i mladi su i dalje naši glavni i omiljeni likovi, ali od sada više nisu i jedini. Bilo da ste spontani ili planirani tip putnika, prilazimo Vašim željama sa potpunom pažnjom, rješavamo nedoumice i efikasno pronalazimo sve zamišljeno, kako bi Vam na Vaše zadovoljstvo pružili savršeno miran san uoči putovanja.
 

GDJE VAS VODIMO? 
            U našoj bogatoj ponudi možete birati između aranžmana i putovanja u brojne turističke destinacije u Hrvatskoj, Europi i Svijetu, kao i aranžmana za sve Nazorove objekte.

          Sezonski smo spremni na sve Vaše zahtjeve i izazove, bilo da se poželite okupati na Lošinju tražeći lokalne dupine, maskirati u Veneciji, jahati deve u Tunisu, skijati i boardati po Alpama i grijati se uz vrući čaj u nekoj od austrijskih planinskih koliba ili jednostavno otputovati u bilo koju traženu destinaciju svijeta, tu smo da pazimo na sve detalje koji su Vama važni.

           Ako još niste dosada, pozivamo Vas da ljetujete sa Nazorom. Informirajte se o svim mogućnostima ljetovanja u našim objektima, nazovite članove svoje obitelji, rodbinu ili prijatelje, iznenadite ih lijepom viješću i zajedno otputujte na naše lokacije u Crikvenici, Velom Lošinju, Punatu na otoku Krku i Dugoj uvali. Osim kupanja, sunčanja, ronjenja školjki i uživanja u šumovima mora i zrikavaca, bilo da ste u društvu dobre knjige ili sladoleda na hostelskim plažama, slobodno koristite usluge polu ili punog pansiona u našim restoranima, po cijenama koje jednostavno ne možete odbiti i na vrijeme rezervirajte svoje ljeto sa nama.

            Stojimo na raspolaganju za velike i male upite, te pozivamo sve mame, tate, bake, djedove, učitelje i trenere da nas slobodno kontaktirate oko svih informacija naših brojnih programa bilo za djecu i mlade, obiteljska ljetovanja, individualne aranžmane ili sportske grupe i njihove pripreme.

ŠTO VAM NUDIMO?
 • Smještaj u jednom od 8 hostela podružnice Vladimir Nazor na kontinentu i moru (Duga Uvala, Crikvenica, Zagreb, Skradin, Savudrija, Veli lošinj, Punat)
 • Organizirani odmor za djecu i mlade
 • Organizirani odmor za obitelj
 • Organizirani odmor za umirovljenike
 • Individualni pristup svakom putniku
 • Ljetovanja
 • Zimovanja
 • Smještaj u inozemstvu
 • Pristup svim hotelima u svijetu kroz najveće rezervacijske sustave
 • Aviokarte
 • Paket aranžmane u Hrvatskoj i inozemstvu
 • Putovanja po vlastitoj želji/mjeri
 • Mogućnost organiziranja sportskih priprema

PRIJAVE I REZERVACIJE:
          Odaberite jednu od naših poslovnica i rezervirajte svoje putovanje. Prilikom prijave uplaćujete 30% iznosa aranžmana čime je Vaša rezervacija potvrđena. Ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 15 dana prije polaska ukoliko se niste odlučili za obročno plaćanje.
           Preporučujemo Vam uplatu putnog osiguranja koje će Vam biti ponuđeno prilikom rezervacije aranžmana u poslovnici.

NAČINI PLAĆANJA:
          Gotovina, kartice te obročno plaćanje – American Express i Diners do 6 rata, a Maestro, Mastercard i Visa Zagrebačke banke do 12 rata.

          Putnička agencija Vladimir Nazor stoji Vam na raspolaganju u kreiranju putovanja u Hrvatskoj, Europi i svijetu. 50 godina uspješnog poslovanja dovoljna je preporuka da nam se obratite s povjerenjem!

Potražite nas i na facebooku: odmor za djecu i mlade Vladimir Nazor.

 


Kontakt :
Podružnica Vladimir Nazor
Putnička agencija
Petrinjska 73
ID KOD:HR-AB-01-080042653
nazor.petrinjska@zgh.hr
tel: 01/6421-949, 01/6421-948, 01/6421-947, 01/6421-942
www.nazor.hr