Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

SVEČANO PROSLAVLJENA 50. OBLJETNICA VLADIMIRA NAZORA

 Posebno svečanim cjelodnevnim programom u hostelu Stoimena u Crikvenici, 29. svibnja 2012. proslavljena je 50. obljetnica utemeljenja i uspješnog rada Vladimira Nazora, podružnice Zagrebačkog holdinga, za organizirani odmor djece i mladih.
 
Svečanosti su nazočili gosti - predstavnici političkih, društvenih i gospodarskih struktura gradova Zagreba i Crikvenice, župan Primorsko-goranske županije, ravnateljice, ravnatelji i zaposlenici dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, dugogodišnji Nazorovi programski suradnici, poslovni partneri, novinari, TV izvjestitelji i prijatelji.
 
Program je započeo u jutarnjim satima zajedničkim polaskom gostiju autobusima iz Zagreba put Crikvenice gdje je  nastavljen u 12 sati svečanošću u hostelskom kompleksu Stoimena.
 
Riječi dobrodošlicu uputio je voditelj Podružnice Vladimir Nazor, g. Srdjan Vlaović. Uzvanike je također pozdavio  predsjenik Uprave Zagrebačkog holdinga g. Ivo Čović, a obljetničke čestitke uputio gradonačelnik Crikvenice g. Damir Rukavina.
 
Voditelj podružnice g. Vlaović upoznao je uzvanike s radom i djelovanjem Podružnice u prvih 50 godina postojanja te o planovima za daljnji rad. Pročitano je pozdravno pismo -  čestitku za obljetnicu predsjednika Republike Hrvatske g. Ive Josipovića.
 
Prikazan je kratki promotivni filma o objektima i programima Podružnice Vladimir Nazor, a program su uljepšali mladi iz osnovne škole Vladimira Nazora i Zvonka Cara iz Crikvenice, koji su oklupljeni u zbor Raspjevani slavuji izveli čakavske napjeve.
 
Program je nastavljen razgledom obnovljenih paviljona hostela Stoimena u kojima su, u programu Škole u prirodi, boravili učenici četvrtih razreda zagrebačkih osnovnih škola.
 
Gosti su mogli vidjeti i čitav niz programa koji se provode u objektima i parku Stoimene, kao što su izvedba pojedinih modula novoga programa Preživljavanje, dijelove programa Škole u prirodi, obilazak Poučne staze kao i restauraciju skulpture-tobogana I. Antolčića koju kao diplomski rad izvodi studentica ALU iz Zagreba.
Program je završio uvijek atraktivnim nastupom Zagrebačkih mažoretkinja te nizom prigodnih pjesama i napjeva u izvedbi mješovite klape Komin.
 
Druženje je nastavljeno tijekom ručka u parku, šetnjom obližnjim plažama i šetnicama sve do polaska uzvanika autobusima natrag u Zagreb.