Ljetovanje za djecu i mlade

KOLIKO TRAJE?
7 dana
10 dana
14 dana

KOJA DOBNA SKUPINA?
Za djecu i mlade od 7 do 17 godina starosti

GDJE?
Program se odvija u hostelskim kompleksima na 5 lokacija: u Savudriji, Dugoj uvali, Crikvenici, Velom Lošinju i Skradinu.

ZAŠTO PUTOVATI S NAZOROM?
  • Više od 50 godina iskustva
  • 30.000 djece godišnje
  • Smještaj na bazi punog pansiona (3 glavna obroka, 1 ili 2 međuobroka)
  • Edukativne, zabavne i sportske aktivnosti pod vodstvom animatora
  • 24-satna briga o djeci
  • Neposredna zdravstvena zaštita u objektima
  • Siguran prijevoz suvremenim turističkim autobusima
Ljetovanje u Crikvenici

Ljetovanje u Crikvenici

Hostelski kompleks Stoimena nalazi se unutar mediteranskog parka. Ima vlastitu plažu s kojom je povezan pothodnikom. Program boravka osigurava djeci i mladima aktivan odmor s puno zabave, rekreativnih i sportskih aktivnosti. Ljetovanje nudimo u smjenama od 7 i 14 dana.
Saznajte više >

Ljetovanje u Dugoj Uvali

Aktivan odmor u kojem djeca i mladi osnovnoškolskog uzrasta imaju priliku sudjelovati u društveno zabavnim i sportsko rekreativnim aktivnostima uključujući i tečaj plivanja za neplivače, dio je programa ljetovanja u hostelu Cvrčak u Dugoj uvali. Sezona traje tijekom ljetnih školskih praznika. u smjenama od 7 i 14 dana.
Saznajte više >

Ljetovanje u Velom Lošinju

Hostel Zlatokrila nalazi se u gradskoj jezgri Velog Lošinja, usred bujnog raslinja u izuzetno ljekovitom klimatskom podneblju. Tri smještajne zgrade, sportski tereni te prostori za druženje i zabavu idealni su za boravak mladih od 11 do 15 godina starosti. Sezona traje tijekom školskih praznika u smjenama od 7 i 14 dana.
Saznajte više >

Ljetovanje u Savudriji

Kamp Veli Jože u Savudriji tijekom ljetnih školskih praznika nudi programe za mlade u trajanju od 7 i 14 dana. Kamp je pogodan za ljetovanje mladih iznad 12 godina starosti. Smještaj je osiguran u slikovitim samostojećim drvenim kućicama unutar guste hladovine mediteranske šume.
Saznajte više >

Ljetovanje predškolaca u Nazorovim hostelima

Predsezona, mjesec lipanj, u Nazorovim hostelima već tradicionalno je namijenjena boravcima vrtićkih skupina. Svoja prva višednevna odvajanje od roditelja djeca provode u društvu vršnjaka iz svoje vrtićke skupine i pod brižnom pažnjom svoje  vrtićke odgajateljice. Za zabavne i sportske aktivnosti na usluzi vrtićkim skupinama stoje vedri, nasmijani animatori.
Saznajte više >