Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Sportski kampovi

Programi sportskih boravaka namijenjeni su sportskim udrugama i trenerima koji okupljaju djecu i mlade. U našim objektima u Savudriji, Dugoj uvali, Crikvenici, Velom Lošinju i Skradinu te u Zagrebu u Gradu mladih mogu se realizirati sportske pripreme, treninzi, natjecanja, turniri i sportske škole.

 
BORILAČKI SPORTOVI I SPORTOVI S LOPTOM - Cvrčak, Duga Uvala
Kompleks obuhvaća sportske terene na otvorenom: natkriveni poligon za borilačke sportove, igralište za nogomet, rukomet i košarku.

Smještaj je u višekrevetnim sobama sa zajedničkim sanitarijama. Prehrana je prema dogovoru, prilagođena potrebama sportskog načina života.
 
   
KOŠARKA, PLIVANJE I TENIS - Zlatkokrila, Veli Lošinj
Unutar kompleksa nalazi se košarkaško igralište s podlogom za igranje na otvorenom, ograđeni prostor za sigurno plivanje i teniski tereni.

Smještaj je  u tri starinske vile koje se u gradskoj jezgri Velog Lošinja u višekrevetnim sobama.
 
   
VESLANJE, KAJAK, KANU I NOGOMET - Loda, Skradin
Skradin je smješten na ušću rijeke Krke u more te je pogodan za  boravak veslača, kajakaša i kanuista. Postoji i mogućnost najma dvorane za borilačke sportove.

Hostel se nalazi u gradskoj jezgri. Smještaj je u višekrevetnim sobama.
   
KOŠARKA, NOGOMET I TENIS - Veli Jože, Savudrija
U sklopu kampa nalaze se mnogobrojni sportski tereni na otvorenom: travnato nogometno igralište, igralište za košarku s gumi-set podlogom. Programom je osigurano neograničeno korištenje svih sportskih terena unutar hostelskog ili kamp kompleksa, a korištenje travnatih  terena i bazena moguće je ostvariti u dogovoru s mjesnim sportskim klubovima.

Smještaj je osiguran u višeposteljnim drvenim kućicama.

U dogovoru s trenerom, organiziramo prateće aktivnosti koje provode Nazorovi animatori, zaduženi za društvene i zabavne aktivnosti za mlade sportaše. 
 
Cijena boravka ovisi o destinaciji i ugovorenim aktivnostima programa.

Kontakt