Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Škola u prirodi

Škola u prirodi je program višednevne terenske nastave za učenike 3. i 4. razreda osnovnih škola, koja se ostvaruje uz preporuku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Sezona škole u prirodi podijeljena je na proljetni i jesenji period.
 
Svaka od destinacija na kojoj se provodi program Škole u prirodi nudi, osim ugovorenih programskih sadržaja, i mogućnost odlazaka na brojne poučne izlete koji upotpunjuju terensku nastavu.
 

Ponuda izleta 
Iz Crikvenice se može krenuti brodom na otok Krk i posjetiti Vrbnik, spilju Biserujku, Brodogradilište Kraljevica ili naprosto uživati u panoramskoj vožnji. Autobusom se mogu obići Rijeka, Baška, Senj ili posjetiti nacionalni park Risnjak.
 
Iz Duge uvale mogu se obići Pula, Rovinj, Hum, Roč i Motovun te Nacionalni park Brijuni.
 
Iz  Velog Lošinja brodom se mogu posjetiti otoci Susak i Ilovik ili ugovoriti panoramska vožnja.
Preporučujemo posjet udruzi Plavi svijet koja brine o „dobrim lošinjskim dupinima“ te Miomirisni vrt s mediteranskim rastlinjem.
 
Iz Zagreba se mogu ostvariti brojni izlete u mjesta i gradiće Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije – Stubica, Trakošćan, Krapina, Kumrovec…
 
Cijene izleta nisu uračunate u program boravka jer se izleti ugovaraju po odabiru korisnika i plaćaju na mjestu provedbe izleta.
  


Škola-u-pr--uzdužna.jpg
škola-u-pr-uzd-2.jpg
škola-u-prirodi-1.jpg
škola-u-prirodi.jpg
u-akvariju.jpg