Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Ljetovanje za djecu i mlade


KOLIKO TRAJE? 

 

 7 dana
10 dana
14 dana


ZA KOJU DOB DJECE?

Za djecu i mlade od 7 do 17 godina starosti

GDJE?
Program se odvija u hostelskim kompleksima na 5 lokacija: u Savudriji, Dugoj uvali, Crikvenici, Velom Lošinju i Skradinu.

       ZAŠTO PUTOVATI S NAZOROM?

  • Više od 55 godina iskustva
  • 30.000 djece godišnje
  • Smještaj na bazi punog pansiona (3 glavna obroka, 1 ili 2 međuobroka)
  • Edukativne, zabavne i sportske aktivnosti pod vodstvom animatora
  • 24-satna briga o djeci
  • Neposredna zdravstvena zaštita u objektima
  • Siguran prijevoz suvremenim turističkim autobusima                                                                                               
                  

Odgovore na najčešće postavljana pitanja roditelja u vezi uključivanja djece u Nazorove organizirane programe ljetovanja pogledajte ovdje....

Svi termini

  Ljetovanje u CRIKVENICI
Hostelski kompleks Stoimena nalazi se unutar mediteranskog parka. Ima vlastitu plažu s kojom je povezan pothodnikom. Program boravka osigurava djeci i mladima aktivan odmor s puno zabave, rekreativnih i sportskih aktivnosti. Ljetovanje je od 19.06. do 31.08. u smjenama od 7 i 14 dana.

Saznaj više >
   
Ljetovanje u DUGOJ UVALI
Aktivan odmor u kojem djeca i mladi osnovnoškolskog uzrasta imaju priliku sudjelovati u društveno zabavnim i sportsko rekreativnim aktivnostima uključujući i tečaj plivanja za neplivače, dio je programa ljetovanja u hostelu Cvrčak u Dugoj uvali. Sezona traje od 19.06. do 31.08. u smjenama od 7 , 10  i 14 dana.

Saznaj više >
   
Ljetovanje u VELOM LOŠINJU
Hostel Zlatokrila nalazi se u gradskoj jezgri Velog Lošinja, usred bujnog raslinja u izuzetno ljekovitom klimatskom podneblju. Tri smještajne zgrade, sportski tereni te prostori za druženje i zabavu idealni su za boravak mladih od 11 do 15 godina starosti. Sezona traje od 18.06. do 30.08. u smjenama od 7,10 i 14 dana.

Saznaj više >
   
Ljetovanje u SAVUDRIJI
Kamp Veli Jože u Savudriji ljetnu sezonu organiziranih boravaka za mlade započinje 11.07. a zaključuje 08.08. Smjene boravka su u trajanju od 7 i 14 dana. Kamp je pogodan za ljetovanje mladih iznad 12 godina starosti. Smještaj je osiguran u slikovitim samostojećim drvenim kućicama unutar guste hladovine mediteranske šume.

Saznaj više >


LJETOVANJE VRTIĆKIH SKUPINA

Ljetovanje predškolaca u NAZOROVIM HOSTELIMA
Predsezona, mjesec lipanj, u Nazorovim hostelima već tradicionalno je namijenjena boravcima vrtićkih skupina. Svoja prva višednevna odvajanje od roditelja djeca provode u društvu vršnjaka iz svoje vrtićke skupine i pod brižnom pažnjom svoje  vrtićke odgajateljice. Za zabavne i sportske aktivnosti na usluzi vrtićkim skupinama stoje vedri, nasmijani animatori.

Saznaj više >