sun

Aktivnosti

DRUŠTVENO-ZABAVNE AKTIVNOSTI

Kroz plesne, scenske i glazbene igre, u kojima se sudjeluje pojedinačni ili grupno, ispituju se, propituju i razvijaju komunikacijski i socijalizacijski sadržaji. Sve se odvija u vedroj atmosferi pravog disca – uz razglas, glazbenu opremu i svjetlosne efekte. Večernji program kulminacija je dana i iščekuje se s velikim nestrpljenjem. Uz vodstvo nasmijanih animatora u društvu vršnjaka, pojedinačno ili grupno sudjeluje se u:
  • plesnim igrama (ples s balonima, plesni maraton, „ples sa zvijezdama“ i dr.),
  • scenskim igrama (skečevi i druge glumačke izvedbe; modne revije, talent-show i sl.).
  • glazbenim igrama (glazbene stolice, karaoke, „traži se zvijezda“ i dr.) i
  • disco programu (zabava i druženje).


SPORTSKO-REKREATIVNE AKTIVNOSTI

Grupno ili pojedinačno sudjelovanje u igrama spretnosti i snalaženja omogućuje r razvoj motoričkih sposobnosti i zadovoljava potrebu za kretanjem. Ljeti je neizostavno plivanje, skokovi u vodu, vaterpolo, igre na plaži, vožnja sandolinom, a zimi skijanje I sanjkanje.  Na sportskim terenima održavaju se utakmice i turniri u košarci, nogometu, rukometu, odbojci, graničaru, stolnom tenisu i drugim sportovima, a organiziraju se i terenske igre.


KREATIVNE RADIONICE

Svatko može pronaći ono što ga zanima u raznim radionicama: likovnoj,  plesnoj, glazbenoj, ekološkoj, novinarskoj  žonglerskoj i drugima, ovisno o odredištu i terminu boravka.


EDUKACIJSKE AKTIVNOSTI

U svim programima i predviđenim aktivnostima provodi se i edukacija kroz podsjećanje na bon-ton, fair play ponašanje, razvijanje tolerancije i empatije. U edukacijske aktivnosti ubrajamo i tečaj plivanja,  tečaj skijanja, kao i neke programe koje provodimo (primjerice Škola u prirodi i drugi školski i predškolski programi, ljetovanje i zimovanje djece i mladih s posebnim potrebama i dr.)

Istražite našu ljetnu ponudu