Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Postanite suradnik

Provoditelji Nazorovih programa su vanjski suradnici – osobe koje su svoja znanja, sposobnosti i vještine odlučili iskustveno prenijeti djeci i mladima, korisnicima programa.

Tijekom više od 55 godina postojanja Nazora, tisuće vanjskih suradnika sudjelovalo je u provedbi različitih programa, omogućujući „druženje za sjećanje“ brojnim generacije djece i mladih iz Hrvatske i svijeta.

Vanjski suradnici su ljudi različitih životnih dobi te raznorodnih profesija, zvanja i zanimanja.
Ovisno o vrsti programa u kojem sudjeluju, vanjski suradnici provode društveno-zabavne, sportsko-rekreativne aktivnosti, kreativno-edukativne radionice te skrbe o bio-psiho-socijalnim potrebama djece i mladih.

Mogućnosti suradnje su raznolike: na jedan ili više dana; u funkciji voditelja skupine djece i mladih, sportskog ili društveno-zabavnog animatora i/ili allround animatora.
Ako želite raditi s djecom i mladima, ako ste spremni svoja znanje, vještine i dosadašnje iskustvo podijeliti drugima ili ako iskustvo želite tek steći, pozivamo Vas da nam se javite.

Kako biste ispunili sve uvjete za postati suradnikom u Vladimiru Nazor, obavezno je sudjelovati na edukaciji vanjskih suradnika.

Planirana četverodnevna edukacija za vanjske suradnike u 2020. godini je 16. - 19. travnja u hostelu Stoimena, Crikvenica. Prijave primamo do 1. travnja 2020.

Možete nam se javiti ispunjavanjem upitnika putem interneta (Postanite suradnici – prijava za suradništvo ); kontakt broj telefona 01/6421 928; e-pošta: dinko.kovacic@zgh.hr .