Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Programi

Nazorovi programi omogućuju gostima organizirani boravak u Nazorovim hostelima, odlazak na edukativne izlete, učenje izvan učionice s razredom i svojim učiteljima,  prvi odlazak na odmor ili izlet bez roditelja, ali u društvu sa svojom vrtićkom ili razrednom grupom te grupom vršnjaka.

Programi su usmjereni:
  • podupiranju školskog sustava u obliku jednodnevne ili višednevne vanškolske terenske nastave
  • aktivnom odmoru za djecu i mlade u vrijeme zimskih, proljetnih i ljetnih školskih praznika  te prigodnih datuma
  • podupiranju razvoja sporta za djecu i mlade organizacijom sportskih i kondicijskih priprema
  • udrugama koje  okupljaju djecu i mlade prema njihovom određenom interesu
  • programi za osobe treće životne dobi

Programi organiziranog boravka provode se na nekoliko lokacija; u Hostelu Arena i Gradu mladih u Zagrebu, dok od morskih lokacija nudimo Crikvenicu, Veli Lošinj, Skradin, Dugu uvalu i Savudriju.
 
U vlastitoj organizaciji osiguravamo punu pansionsku uslugu, prehranu od tri obroka i jednim međuobrokom dnevno,  smještaj u višekrevetnim spavaonicama, neprestano prisutnost voditelja skupine korisnika zaduženog za njihov 24-satni nadzor, organizaciju društveno zabavnih, sportsko rekreativnih i kreativnih aktivnosti pod vodstvom animatora, neposrednu zdravstvenu skrb u hostelima/kampu uz liječnika/medicinsko osoblje ili u suradnji s najbližom zdravstvenom ustanovom te udoban i siguran prijevoz turističkim autobusima.


Odgovore na najčešća pitanja roditelja u vezi uključivanja u Nazorove programe organiziranog boravka djece i mladih pogledajte ovdje..