Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Postanite suradnik

Provoditelji Nazorovih programa su vanjski suradnici – osobe koje su svoja znanja, sposobnosti i vještine odlučili iskustveno prenjeti na djecu i mlade, korisnike programa.

Tijekom gotovo 50 godina postojanja Nazora, nekoliko desetaka tisuća vanjskih suradnika sudjelovalo je u provedbi različitih programa, omogućujući „druženje za sjećanje“ za preko milijun djece i mladih iz Zagreba, Hrvatske i svijeta.

Vanjski suradnici su ljudi različitih životnih dobi te raznorodnih profesija, zvanja i zanimanja, iako najveći broj čine studenti pedagoški i humanistički usmjerenih fakulteta, te stručnjaka iz spomenutih područja.
 
Ovisno o vrsti programa u kojem sudjeluju, vanjski suradnici provode sportsko-rekreativne aktivnosti i kreativno-edukativne radionice, organiziraju kulturno-zabavne programe i prigodne manifestacije te skrbe o bio-psiho-socijalnim potrebama korisnika programa.

Mogućnosti suradnje su brojne: na jedan ili više dana; u funkciji voditelja skupine korisnika, sportskog ili društveno-zabavnog animatora, pratitelja na terenskoj nastavi…

Ako želite raditi s djecom i mladima, ako ste spremni svoja znanje, vještine i dosadašnje iskustvo podijeliti s drugima ili ako iskustvo želite tek steći, pozivamo Vas da nam se javite.

Na raspolaganju smo Vam za sve informacije u osobnom kontaktu od ponedjeljka do četvrtka u razdoblju od 9 do 15 sati u Maksimirskoj 51, Zagreb.

Možete nam se javiti i ispunjavanjem upitnika (Postanite suradnici – prijava za suradništvo ). U tom slučaju mi ćemo zvati Vas i dogovoriti osobni susret.