Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

Postanite suradnik

Provoditelji Nazorovih programa su vanjski suradnici – osobe koje su svoja znanja, sposobnosti i vještine odlučili iskustveno prenijeti djeci i mladima, korisnicima programa.

Tijekom više od 55 godina postojanja Nazora, tisuće vanjskih suradnika sudjelovalo je u provedbi različitih programa, omogućujući „druženje za sjećanje“ brojnim generacije djece i mladih iz Hrvatske i svijeta.

Vanjski suradnici su ljudi različitih životnih dobi te raznorodnih profesija, zvanja i zanimanja.
Ovisno o vrsti programa u kojem sudjeluju, vanjski suradnici provode društveno-zabavne, sportsko-rekreativne aktivnosti, kreativno-edukativne radionice te skrbe o bio-psiho-socijalnim potrebama djece i mladih.

Mogućnosti suradnje su raznolike: na jedan ili više dana; u funkciji voditelja skupine djece i mladih, sportskog ili društveno-zabavnog animatora i/ili allround animatora.
Ako želite raditi s djecom i mladima, ako ste spremni svoja znanje, vještine i dosadašnje iskustvo podijeliti drugima ili ako iskustvo želite tek steći, pozivamo Vas da nam se javite.

Za sve informacije smo na raspolaganju od ponedjeljka do petka u razdoblju od 9 do 15 sati u Maksimirskoj 51, Zagreb.



Možete nam se javiti i ispunjavanjem upitnika putem interneta (Postanite suradnici – prijava za suradništvo ). U tom slučaju mi ćemo zvati Vas i dogovoriti osobni susret.
Sve informacije potražite na 01/6421 928 ili ana.bozicevic@zgh.hr .