sun

Mountain Summer Film Festival

Dragi naši putnici,
 

želimo Vas obavijestiti da se na Sljemenu u terminu od 13. do 17. srpnja  održava filmski festival -  Mountain Summer Film Festival.

Festival se odvija u prekrasnom ambijentu, na livadi ispred turističkih apartmana  Snježna kraljica.

 

Mountain Summer Film Festival prvi je u nizu evenata koji imaju za cilj revitalizirati i brendirati Sljeme kao vrijednu turističku destinaciju Grada Zagreba, a koji se organiziraju uz potporu Turističke zajednice Grada Zagreba,

PP Medvednica, Hrvatskih šuma i podružnice Zagrebačkog Holdinga – Vladimir Nazor koja upravlja TA Snježna Kraljica i Hotelom Tomislavov dom.

 

Bilo bi nam drago da povedete cijelu obitelj, prijatelje i svi se dobro zabavite. 

Ponesite dekicu i nemojte zaboraviti neku laganu jaknu jer je planinski zrak ipak svježiji od gradskog.

 

Pripremljen je zanimljiv sadržaj s popularnim DJ-evima, radionice za velike i male, raznolika ponudu pića i hrane te naravno izvrsni filmovi koji će se prikazivati na velikom platnu na otvorenom. Ulaz je besplatan. Program po danima možete vidjeti na slici niže.

 

Na lokaciju je moguć dolazak Sljemenskom žičarom, autom, taxijem ili autobusnom linijom.

Zbog jednostavnijeg dolaska posjetitelja na festival, žičara Sljeme će od petka, 15. srpnja, do nedjelje, 17. srpnja prometovati do 21 sat.

U navedenom razdoblju, kako bi se posjetiteljima omogućio povratak sa Sljemena, autobus će sa stajališta "Snježna kraljica" ostvariti dodatan polazak u 23.30 sati, a putnike će prevesti do autobusne stanice kod donje postaje Žičare u Gračanskom Polju. Posjetiteljima koji do žičare dolaze osobnim vozilom, preporuča se da vozila ostave parkirana na vanjskom parkiralištu u zoni žičare, budući da se podzemna garaža na donjoj postaji zatvara u 22 sata.

 

Sukladno produženom radnom vremenu žičare, do 21 sat bit će otvoreni i šalteri za prodaju karata za žičaru.
 

 

Vidimo se! 

Istražite našu ljetnu ponudu