sun

Vrijednosti

Činimo više od uobičajene organizacije putovanja za djecu i mlade te prezentiramo i nudimo način kako provesti praznike, jednodnevne i višednevne izlete, terensku nastavu ili različite oblike organiziranog rekreativnog boravka.

Društveno se odgovorno ponašajući naročito obraćamo pozornost na:
  • sigurnost boravka djece i mladih
  • posvećenost djeci i mladima u poticanju njihove kvalitete života, emotivne relaksacije i zdravlja
  • pružanje užitka boravka djeci  i mladima u društvu vršnjaka
  • njegovanje srdačnih i prijateljskih odnosa, te uvažavanje različitosti
Stalna otvorenost za suradnju temeljna je vrijednost i snaga podružnice Vladimir Nazora. Tu vrijednost čine vanjski suradnici.  Oni su mnogobrojni brižni ljudi  različitih profesija, znanja i vještina koji tijekom provedbe programa skrbe o djeci i mladima 24 sata dnevno. Od akademskih građana, studenata do strukovnih majstora, volonterski ili profesionalno djeluju na promicanju ideje o uspješnom, kreativnom, edukativnom i zdravom boravku djece u Nazorovim programima.

Sustavno i stalno suradništvo doprinosi novim idejama,  a svi zajedno imamo priliku stjecati dragocjeno iskustvo u radu s korisnicima. Time ostvarujemo nove vrijednosti koje će svaki od sudionika programa  ponijeti sa sobom u život.

Zato, uvijek, u svakom trenutku Nazor je spreman i poziva sve zainteresirane na suradnju i međusobnu edukaciju, a naročito cijenimo potporu nadležnih institucija.

Istražite našu ljetnu ponudu