Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

COVID informacije za goste/kampere

Sigurnost i zdravlje posjetitelja kao i svih djelatnika u turizmu za podružnicu Vladimir Nazor je na prvom mjestu i upravo zato se pridržavamo i provodimo sve mjere i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Navedeno potvrđuje i to što koristimo slijedeće oznake:
- nacionalnu oznaku Safe Stay in Croatia što znači da primjenjujemo Protokole za siguran boravak u Hrvatskoj
- oznaku Safe travels za sigurna putovanja na svjetskoj razini (usvojeni svjetski standardi zdravstvene i higijenske zaštite)

Briga o higijeni u našim hostelima i kampovima oduvijek je bitna, a od pojave koronavirusa dodatno je dobila na važnosti. Pojačanu brigu o mjerama sigurnosti i zaštiti zdravlja osiguravamo kroz:
- stalnu edukaciju zaposlenika
- dostupnost sredstava za dezinfekciju površina i ruku osoblju i gostima
- posebna opreznost prilikom pripreme i posluživanja hrane (nošenje maski i rukavica, razmještaj stolova/stolica sukladno važećim preporukama…)
- posebna opreznost prilikom čišćenja i dezinfekcije smještajnih jedinica
- poticanje odgovornog ponašanja i držanja odstojanja kroz komunikacijske alate i poruke u svim objektima

Također, na svim našim lokacijama nalazi se i medicinsko osoblje koje je dežurno 24 sata dnevno.
S ponosom možemo istaknuti da od početka pandemije na našim lokacijama nismo zabilježili niti jedan slučaj zaraze.


Opća pravila pri ulasku u Republiku Hrvatsku
Za jednostavniji i brži prelazak granice savjetujemo vam da unaprijed dostavite svoje podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr. Tako ćete spriječiti dodatno zadržavanje na graničnom prijelazu jer će granična policija imati podatke u sustavu. Na cestovnim graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Rupa i Plovanija postoje posebne vozne trake za goste koji su prije dolaska ispunili i dostavili obrazac Enter Croatia.
Putnici koji su se registrirali na stranici https://entercroatia.mup.hr/ primit će na adresu svoje e-pošte potvrdu o zaprimljenoj najavi te sve potrebne informacije vezano uz upute i preporuke HZJZ-a.
Putnici koji ne dostave unaprijed svoje podatke putem navedene aplikacije moći će sve to obaviti i na graničnom prijelazu prilikom ulaska u RH.
Na stranicama Europske Komisije https://reopen.europa.eu/en/map/HRV/5006 možete u stvarnom vremenu provjeriti informacije o putovanjima unutar Europske unije i stanju na granicama te svim dostupnim prometnim i turističkim uslugama u državama članicama.
Sve najnovije informacije i upute također možete pronaći na slijedećim linkovima: https://www.koronavirus.hr/ i https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/ .