Zagrebački Holding
EnglishMapa webaLinkovi

O nama

DJELATNOST

Od samog utemeljenja, središnja Nazorova djelatnost je organizacija putovanja za djecu i mlade u obliku  jednodnevnih i višednevnih programa boravka koji se ostvaruju u Nazorovim objektima u litoralnim područjima te na kontinentu.

Lepezu Nazorovih programa čine:
  • programi vezani uz predškolski i školski sustav (boravci vrtićkih skupina, razni oblici terenske i edukativne nastave za osmoškolce, Škola u prirodi, ŠUŠ program i đačke ekskurzije)
  • programi namijenjeni slobodnom vremenu djece i mladih (zimski, proljetni i ljetni praznici)
  • programi usmjereni sportskim udrugama koje okupljaju djecu i mlade (raznovrsni sportski kampovi, kondicijske pripreme, sportska natjecanja),
  • programi suradnje s djecom iz Europskih zemalja (međunarodna druženja mladih u Savudriji)
  • specijalizirani programi prema željama korisnika
U svom radu Nazor se drži načela da djeci treba omogućiti pravo na bezbrižan odmor, radosne slobodne trenutke i mogućnost druženja s ostalom djecom. Svi programi su odličan način za njihovo uključivanje u društveni život skupine, upućivanje jednih na druge, oslobađanje kreativnosti i pozivanje na akciju. Istovremeno programi potiču potrebu za kretanjem i trošenjem viška energije.  Igre, edukacija, sport i relaksacija realiziraju se na otvorenom, u mediteranskom, kontinentalnom ili alpskom podneblju.

Vladimir Nazor nudi mogućnost smještaja na nekoliko morskih lokacija koje obuhvaćaju čitavu Jadransku obalu.

Na Kvarneru nudimo smještaj u Hostelu Stoimena u Crikvenici i Hostelu Zlatokrila na Velom Lošinju.

Na području Istre smještaj nudimo u  dva objekta: Hostel Cvrčak u Dugoj uvali i Kamp Veli jože u Savudriji.

U Dalmaciji pored Šibenika smjestio se Hostel Loda u Skradinu.

U Gradu Zagrebu kod nas boraviti možete u Gradu mladih Granešina, Hostelu Arena, Hotelu Tomislavov dom i Turističkim apartmanima Snježna kraljica.