sun

Ljetovanje

Ljetovanje s Nazorom iskustvo je koje će djeca pamtiti i prepričavati zauvijek!

Programi ljetovanja namijenjeni su djeci u dobi od 7 do 17 godina. Osmišljeni su tako da u potpunosti iskoriste blagodati naših morskih lokacija: sunce, more, mediteransku klimu i svjež zrak.

#Nezaboravnapriča s Nazorovim timom može trajati 7, 10 ili 14 dana. Da pitate djecu, ne bi nikada ni završila :)

Lokacije koje će djeca pamtiti i na kojima će steći uspomene su: Veli Lošinj, Crikvenica, Savudrija, Duga Uvala i Skradin.

Smještaj na našim lokacijama je na bazi punog pansiona (3 glavna obroka i 1 ili 2 međuobroka) kako bi bili puni energije za nevjerojatno zabavne aktivnosti koje smo im pripremili.

Kako bi ljetovanje prošlo u zabavnom, ali i bezbrižnom tonu, o sigurnosti djece 24 sata dnevno brinu voditelji, animatori i medicinsko osoblje.

Osim neizostavnog uživanja na plaži pod budnim okom spasilačke službe tu su i brojne animacijske aktivnosti. Raspoređene su tako da svako dijete nađe nešto što mu odgovara. Za male kreativce tu su kreativne radionice, a oni željni kretanja i akcije pronaći će se u sportskim aktivnostima naših sportskih animatora. Vrhunac svakoga dana, večernji program, ono je što svi jedva čekaju i što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sve aktivnosti koje se provode s djecom osmišljene su tako da ih potiču na međusobnu interakciju, jačanje timskog rada i duha i razvoj vještine rješavanja problema.

Kod kuće imate avanturistu/icu?
Ispunite im želju i odaberite neki od naših kampova:
- klasični Nazorov ljetni kamp
- Avantura kamp u Savudriji

Neka Vam naših punih 60 godina iskustva u organiziranju ljetovanja za djecu i mlade i 30 000 zadovoljne djece koja godišnje sudjeluju u našim programima budu poticaj da svoje dijete ukuljučite u #NezaboravnuPriču s Nazorom.

 

Pregledajte sve termine ljetovanja za djecu i mlade za 2023. godinu

Ovdje možete naći odgovore na najčešće postavljena pitanja roditelja vezano uz program ljetovanja za djecu i mlade.


Neka avantura počne!
 

Ukoliko Vam je potrebno još informacija kontaktirajte nas na:
Tel.: 01 6421 947, 945
E-mail: nazor@zgh.hr

 

Istražite našu ljetnu ponudu