Ljetovanje za djecu i mlade

Podružnica Vladimir Nazor organizira programe ljetovanja za djecu i mlade u dobi od 7 do 17 godina na ukupno 5 lokacija : u SAVUDRIJI, CRIKVENICI, VELOM LOŠINJU, DUGOJ UVALI i SKRADINU .

Djeca u programu borave bez pratnje roditelja, u društvu vršnjaka, ali pod stalnim nadzorom odraslih i educiranih suradnika (voditelja/ica skupine, animatora/ica za društveno zabavne i sportsko rekreativne aktivnosti te medicinske osobe).

Dnevno se izmjenjuju aktivnosti odlazaka na plažu, igara na sportskim terenima, kreativnih radionica te večernje zabave u kojima sudjeluju djeca svih skupina i cijeli animacijski tim.

Smještaj je u višekevetnim sobama sa zajedničkim sanitarnim prostorima na bazi punog pansiona (doručak, ručak, užina, večera).
 

Ljetovanje u Crikvenici


Hostelski kompleks Stoimena nalazi se unutar mediteranskog parka. Ima vlastitu plažu s kojom je povezan pothodnikom. Program boravka osigurava djeci i mladima aktivan odmor s puno zabave, rekreativnih i sportskih aktivnosti.

SAZNAJTE VIŠE >
   

Ljetovanje u Velom Lošinju

Hostel Zlatokrila nalazi se u gradskoj jezgri Velog Lošinja, usred bujnog raslinja u izuzetno ljekovitom klimatskom podneblju. Tri smještajne zgrade, sportski tereni te prostori za druženje i zabavu idealni su za boravak mladih od 11 do 15 godina starosti.

SAZNAJTE VIŠE >
   

Ljetovanje u Savudriji


Kamp Veli Jože u Savudriji ljetnu sezonu organiziranih boravaka za mlade započinje u lipnju, a završava u kolovozu. Smjene boravka su u trajanju od 7, 10 i 14 dana. Kamp je pogodan za ljetovanje mladih iznad 12 godina starosti. Smještaj je osiguran u slikovitim samostojećim drvenim kućicama unutar guste hladovine mediteranske šume.

SAZNAJTE VIŠE >
 
   

Ljetovanje u Dugoj Uvali


Hostel Cvrčak idealno je odredište za odmor najmlađih, jer je svojim položajem izdvojen od prometnica i gradske gužve, tako da je sigurnost djece na najvišoj razini. Nalazi se na istočnoj obali Istre, 24 kilometara udaljen od Pule u blizini turističkog naselja Duga Uvala. Obuhvaća površinu od 200 000 četvornih metara sa šljunčanom plažom dugačkom 300 metara i nekoliko kamenih plaža.


SAZNAJTE VIŠE>

   

Ljetovanje u Skradinu 

 

Hostel Loda smješten je u staroj gradskoj jezgri povijesnog gradića Skradina, koji je ulazna luka Nacionalnog parka Krka. Povijesna, kulturna i prirodna baština Skradina i lagana dostupnost Nacionalnom parku Krka omogućuje organizaciju atraktivnih i poučnih izleta. U smještajnom objektu na dva kata su višekrevetne sobe, zajedničke sanitarije i blagovaonica u prizemlju zgrade. Moguće je ugovoriti korištenje mjesnih sportskih terena te koristiti mjesnu plažu, a sve u neposrednoj blizini hostela.
   

Ljetovanje predškolaca u Nazorovim hostelima


Predsezona, mjesec lipanj, u Nazorovim hostelima već tradicionalno je namijenjena boravcima vrtićkih skupina. Svoja prva višednevna odvajanje od roditelja djeca provode u društvu vršnjaka iz svoje vrtićke skupine i pod brižnom pažnjom svoje  vrtićke odgajateljice. Za zabavne i sportske aktivnosti na usluzi vrtićkim skupinama stoje vedri, nasmijani animatori.

SAZNAJTE VIŠE >