Sportski kampovi


Programi sportskih boravaka namijenjeni su sportskim udrugama i trenerima koji okupljaju djecu i mlade. U našim objektima u SAVUDRIJICRIKVENICI, VELOM LOŠINJU, DUGOJ UVALI i SKRADINU  te u ZAGREBU U GRADU MLADIH mogu se realizirati sportske pripreme, treninzi, natjecanja, turniri i sportske škole.
 

BORILAČKI SPORTOVI I SPORTOVI S LOPTOM- Cvrčak, Duga Uvala


Kompleks obuhvaća sportske terene na otvorenom: natkriveni poligon za borilačke sportove, igralište za nogomet, rukomet i košarku. 
Smještaj je u višekrevetnim sobama sa zajedničkim sanitarijama. Prehrana je prema dogovoru, prilagođena potrebama sportskog načina života.
   

KOŠARKA, PLIVANJE, TENIS - Zlatokrila, Veli Lošinj


Unutar kompleksa nalazi se košarkaško igralište s podlogom za igranje na otvorenom, ograđeni prostor za sigurno plivanje i teniski teren. Smještaj je u tri starinske vile koje su u gradskoj jezgri Velog Lošinja u višekrevetnim sobama.
   

VESLANJE, KAJAK, KANU I NOGOMET - Loda, Skradin


Skradin je smješten na ušću rijeke Krke u more te je pogodan za boravak veslača, kajakaša i kanuista. Postoji i mogućnost najma dvorane za borilačke sportove. Hostel se nalazi u gradskoj jezgri. Smještaj je u višekrevetnim sobama.
   

KOŠARKA, NOGOMET I TENIS- Veli Jože, Savudrija


U sklopu kampa nalaze se mnogobrojni sportski tereni na otvorenom: travnato nogometno igralište, igralište za košarku s gumi-set podlogom. Programom je osigurano neograničeno korištenje svih sportskih terena unutar kampa, a korištenje travnatih terena moguće je ostvariti u dogovoru s mjesnim sportskim klubovima. Smještaj je osiguran u višeposteljnim drvenim kućicama.
U dogovoru s trenerom, organiziramo prateće aktivnosti koje provode Nazorovi animatori, zaduženi za društvene i zabavne aktivnosti za mlade sportaše. 
Cijena boravka ovisi o destinaciji i ugovorenim aktivnostima programa.

KONTAKT