Sportski kamp
Programi sportskih kampova namijenjeni su sportskim udrugama, klubovima i trenerima koji okupljaju djecu i mlade. Kamp Veli Jože savršeno je mjesto za treninge, sportska usavršavanja, natjecanja i turnire, a sve u potpuno prirodnom okruženju i zdravoj klimi.

U prostoru kamp kompleksa nalaze se sportski tereni i igrališta pogodna za sportove s loptom – nogomet, košarku, rukomet, odbojku na pijesku te tereni za mini košarku. Postoji i polivalentni stadion s tribinama za 1000 ljudi koji je u noćnim satima osvijetljen.

Brojne stazice i putovi koji presijecaju područje kampa pogodni su za sportsko trčanje i kondicijske pripreme, a travnati tereni zasjenjeni mediteranskom park šumom omogućuju boravak i onima koji se bave borilačkim sportovima.

       

Smještaj sportskih grupa osiguravamo u višekrevetnim drvenim kućicama koje su postavljen na dva načina – u nizu i u krugovima što omogućava djeci i mladima spontano zajedničko druženje u vrijeme kad nisu na sportskim aktivnostima. Boravak je moguć i u šatorima koje korisnici sami donose.

Sanitarni prostori su zajednički, organizirani su i opremljeni prema turističkim standardima  za kampove, a hrana se poslužuje u nedalekom restoranu. Blizina plaže i dostupnost moru tek je nastavak prostora Kampa i zaokružuje njegovu prirodnu cjelinu.

Za programe sportskih boravaka koje provode treneri i instruktori klubova/udruga, nudimo sudjelovanje i Nazorovih animatora koji mogu organizirati kreativne radionice i zajednički zabavni večernji program, a osiguravamo i stalnu prisutnost medicinskog djelatnika koji će skrbiti o zdravlju djece i mladih.

      


Rezervacija