Ljetovanje
Ljetovanje organiziranih skupina namijenjeno je djeci i mladima u dobi od 8 do 18 godina starosti.
Kamp je poznat po internacionalnom usmjerenju i okupljalište je djece i mladih koji u organiziranim skupinama, dolaze kako iz Hrvatske tako i iz cijelog svijeta.
Djeca u kampu borave bez pratnje roditelja, u društvu vršnjaka, ali pod stalnim nadzorom odraslih i educiranih suradnika 24 sata dnevno. Smještaj djece i mladih je osiguran u višekevetnim drvenim kućicama, a nedaleko kućica su zajednički sanitarni prostori te restoran za posluživanje obroka. Za djecu i mlade brine tim suradnika: voditelji skupine djece, animatori za društveno zabavne i sportsko rekreativne aktivnosti te medicinska osoba
koja brine o njihovom zdravlju.
Boravci organiziranog ljetovanja programski su osmišljeni. Predstavljaju model aktivnog odmora za djecu i mlade, koji je s puno pažnje uravnoteženo raspoređen na trenutke tjelesnih aktivnosti, zabave, relaksacije te prehrane i odmora.  
  
                        

Svi dnevni sadržaji odvijaju se zajednički u društvu prijatelja iz svoje skupine i pod vodstvom voditelja skupine. Dnevno se izmjenjuju aktivnosti odlazaka na plažu, igara na sportskim terenima, kreativnih radionica te večernje zabave u kojima sudjeluju djeca svih skupina i cijeli animacijski tim.


Djeca iz Hrvatske imaju jedinstvenu priliku tijekom svog ljetovanja susresti se i upoznati s mladima iz Slovenije, Francuske, Austrije, Njemačke, Češke, Poljske, Rusije i s njima zajednički sudjelovati u sportskim igrama i večernjem zabavnom programu koji se provodi svake večeri boravka.

  ⇒ Pogledajte termine i cijene za Ljeto 2023.

 
Jedan od najpopularnijih desetodnevnih programa koje provodimo u kampu je i  AVANTURA KAMP -  namijenjen mladima u dobi od 7 do 18 godina starosti.

Ovaj desetodnevni program uzbudljivog i aktivnog ljetovanja sadrži školu kajakarenja, edukaciju o osnovama površinskog ronjenja s ABC opremom, probno dubinsko Scuba ronjenje (do 1,5 m) s profesionalnom ronilačkom opremom, vožnju jet-ski plovilom s instruktorima, edukativni dio sigurnost na moru i pod morem te brojne druge avanturističke aktivnosti.

Paket aranžmana uključuje puni pansion sa smještajem u višekrevetnim drvenim kućicama, zajedničkim sanitarijama. O mladima brinu voditelji skupina mladih, a u programu sudjeluju animatori za sportske i zabavne aktivnosti, ovlašteni instruktori za ronjenje i upravljanje plovilima te medicinski djelatnik.
Aranžman uključuje korištenje ronilačke opreme za dubinsko i površinsko ronjenje, plovila, sportske rekvizite i korištenje sportskih terena.

 

                                                                
 
      
 

Rezervacija