Događanja
Prostor kampa nudi mogućnost organizacije raznovrsnih festivala, smotri i događanja za djecu i mlade, ali i odrasle. Glazbeni, scenski ili neki drugi tematski sadržaji mogu se organizacijski dobro uklopiti u prostor Kampa. Postojećem amfiteatru s tribinama za 1000 korisnika te opremljenim noćnom rasvjetom mogu se dodati i brojne mobilne pozornice koje će naći pogodno mjesto u razvedenom prostoru Kampa. Bujno mediteransko raslinje pružit će ugodu boravka, a neposredna blizina mora i pravo osvježenje.

Neki od raznih događanja su i:
  • Eko akcija
  • Festivali - Indirekt festival
  • Sportske igre mladih 

EKO AKCIJA

Svake godine u mjesecu lipnju i u suradnji s našim partnerima Nemo Adria pod pokroviteljstvom Ministarstva za zaštitu okoliša i energetike organizira se hvalevrijedna Eko akcija pod nazivom "Čišćenje bez granica" s ciljem čišćenja podmorja. Više od dvjesto ronioca iz Hrvatske i Slovenije čisti podmorje na pet lokacija u Savudrijskoj vali. Glavni je cilj ekološke akcije Čišćenje bez granica, osim samog čišćenja podmorja, povezivanje hrvatskih i slovenskih ronioca te podizanje svijesti djece i mladih o važnosti očuvanja mora i prirode. U sklopu nje djeca pod vodstvom instruktora ronjenja pomažu u čišćenju mora uz obalu u kampu Veli Jože. 

     

FESTIVALI

Indirekt music&art festival prva je stranica bogate ljetne festivalske sezone, a pred vaše uši i oči dovodi najatraktivnija domaća i regionalna imena glazbene i art scene.

Smještaj je moguć u drvenim kućicama, šatorima i kamperima koje gosti sami dovoze. 
Po cijelom prostoru Kampa raspoređeni su zajednički sanitarni prostori, a u slučaju potrebe mogu se dopremiti i mobilne  sanitarije.
Hrana se poslužuje prema dogovoru, postoje dva restorana od kojih je jedan na samoj obali mora i na čijoj se prostranoj terasi poslužuje jelo i piće.
U prostoru kamp kompleksa nalaze se sportski tereni i igrališta pogodna za sportove s loptom – nogomet, košarku, rukomet, odbojku na pijesku te tereni za mini košarku, te polivalentni stadion s tribinama za 1000 ljudi.
       
  
 
SPORTSKE IGRE MLADIH

Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi da potpuno besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova(Coca-Cola kup, mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika.