Dobrodošli u kamp Veli Jože, Savudrija


Dragi naši, kamp Veli Jože otvara se 26.04.2024.

Veselimo se Vašem dolasku!


Kamp se nalazi na najzapadnijem dijelu istarskog poluotoka, nedaleko Savudrije - najstarijeg svjetionika na Jadranu. Kamp je jedinstveni primjer pure nature destinacije te idealno odredište za različite oblike kamping boravka kao i organiziranog boravka grupa djece i mladih. 
 

KAMP ZA DJECU I MLADE

Mjesto susreta organiziranih grupa djece i mladih iz regije, Europe i svijeta s mogućnošću smještaja u drvenim kućicama ili vlastitim šatorima te slobodnim korištenjem sportskih i rekreativnih terena.

Autokamp

Veli Jože*** raspolaže s 300 000 m2  travnatih terena u sjeni borova i pinija, te 1800 m vlastite plaže uz koju su smještene kamp-parcele opremljene priključcima za struju i vodu i kamp mjesta s priključcima za struju.
 

Dodatni sadržaji

Gostima kampa na raspolaganju su tri mini košarkaška igrališta, teren za odbojku na pijesku, nogometno, košarkaško i rukometno igralište te polivalentni stadion s tribinama u obliku amfiteatra.

Aktualno - Avantura kamp 2024.

Provjerite sve aktualnosti koje smo pripremili za Vas. Za sve upite i rezervacije stojimo Vam na raspolaganju putem maila kamp.savudrija@zgh.hr