AutokampKamp Veli Jože*** nalazi se na najzapadnijem dijelu istarskog poluotoka na 1 800 m vlastite obale,  u očuvanoj
i čudesnoj mediteranskoj park šumi s pogledom na lučicu Salvore/Savudriju.

Kamp je opremljen suvremenim sanitarnim čvorovima, trgovinom, mjenjačnicom i ugostiteljskim objektom u kojem se  obroci poslužuju na terasi s koje se pruža pogled na Tršćanski zaljev.

   

Kamp je otvoren od travnja do listopada.

Gostima su na raspolanju razna sportska igrališta za košarku, rukomet, odbojku, nogomet, street-balla i mini golf; kao i usluge vodenog parka, vodenih sportova, scuba ronjenja, jet-ski, rent a pedalina, kayak safari ili rent a bike našeg partnera Nemo-Adria d.o.o. 

   


Okolica kampa pruža mogućnost istraživanja mnogobrojnih biciklističkih staza i šetnica, a blizina povijesnih i kulturnih područja Istre brojne izlete kroz unutrašnjost poluotoka od Buja, Motovuna, Grožnjana, Pazina, Roča i Huma ili obalom do Umaga, Novigrada, Poreča, Limskog kanala, Brijunskog otočja i Pule.

 

 ⇒PLAN KAMPA

 

Paušal
Gosti koji žele dulje vrijeme provesti u kampu nudimo opciju paušala na kamp-parcelama s priključcima za struju i vodu i kamp-mjestima s priključkom za struju.
Dnevni gosti
Kamp Veli Jože jedinstven je primjer savršeno očuvanog prirodnog ambijenta i nudi mogućnost kampiranja u svom esencijalnom i izvorišnom obliku slobode doticaja s prirodnim okuženjem i slobodnim načinom opuštanja izvan komoditeta svakodnevnice.


 
Dodatne usluge
U kampu je moguće unajmiti hladnjak ili pretinac u hladnjaku, perilicu za rublje i prašak, dodatni priključak  i utičnicu na struju, ljetni depo za prikolice te uslugu prijevoza (vuča) prikolica.
Moguće je dogovoriti i uslugu prehrane na bazi sva 3 obroka dnevno u našem restoranu s pogledom na Tršćanski zaljev.